Gouden Ludo 2023

De Nederlandse Spellenprijs, de kwaliteitsprijs voor in het Nederlands gepubliceerde gezelschapsspellen, wordt dit jaar voor de 23e keer uitgereikt. De prijs is verdeeld in drie categorieën: de Nederlandse Spellenprijs – Familie, de Nederlandse Spellenprijs – Kenners en de Nederlandse Spellenprijs – Experts.Een vakjury van deskundigen kiest de genomineerde spellen en de uiteindelijke winnaars. De spellen zijn gekozen uit meer dan honderd bord- en kaartspellen die voor de Nederlandse markt uitgebracht zijn in het tijdvak 1 juli 2022 tot en met 30 juni 2023. De jury kijkt met name naar kwaliteit, speelplezier en originaliteit.De jury komt in oktober bijeen om de winnaars van de Nederlandse Spellenprijs in de diverse categorieën te bepalen. De winnaars worden zaterdag 28 oktober bekendgemaakt. 

Lees meer »

Disney Lorcana

Disney Lorcana is een Trading Card Game (TCG) met Disney-personages in zowel originele als nieuw bedachte kunststijlen die leven in een geheel nieuwe wereld met unieke en magische gameplay.

Lees meer »

Bo and Kids is lid bij WebwinkelKeur

Sinds 09-01-2023 is Bo and Kids gezelschapsspellen door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Bo and Kids gezelschapsspellen voldoet aan alle belangrijkste Europese regels op het gebied van koop op afstand. We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Bo and Kids gezelschapsspellen onderstreept. Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk. Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Bo and Kids gezelschapsspellen te kopen. 

Lees meer »