Retourneren: 

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bo-and-kids@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 
Voorwaarden voor correct retourneren : 
 
- Geheel of gedeeltelijke retour van uw bestelling; 
- De artikels werden bij ons aangekocht; 
- De artikels zijn onbeschadigd;  
- Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u       doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 
Na ontvangst en aanvaarding van uw retour worden de kosten terug overgemaakt via de betaalwijze die u tijdens de bestelling hebt gebruikt. 

 

De artikelen mogen teruggestuurd worden naar: 

 

Bo and Kids Gezelschapsspellen

Mauroystraat 18 

2660 Hoboken 

België